Як "кіборг" після двох років полону розпочав власну справу

Фермер наголошує, що найбільшим страхом для людини має бути бажання не ризикувати. Якщо людина боїться ризикнути – вона боїться насамперед розвиватись


Український військовий, 29-річний “кіборг” Тарас Колодій, який служив у складі 80-ої десантно-штурмової бригади, після пережитих двох років полону, повернувся на рідну Львівщину та відкрив мініферму із вирощування курей на натуральних кормах.

Про це інформує Львівська пошта.

Тарас розповідає, що перші місяці було складно.

“Натуральні корми, які ми використовуємо, дещо дорожчі за хімічні. Частково тому, що сам час вирощування бройлерів таким способом довший, а значить корму треба більше. Якщо на масштабних фермах для цього потрібно 45 днів, то нам потрібно аж 3 місяці, щоб виростити курей”, – пояснює Тарас.

Він розповідає, що сам корм переважно складається з кукурудзи та пшениці.

Фермер наголошує, що найбільшим страхом для людини має бути бажання не ризикувати. Якщо людина боїться ризикнути – вона боїться насамперед розвиватись.

У планах молодого фермера – розширення власної справи. Та каже, що для цього потрібно щодня працювати, не покладаючи рук. Сьогодні хлопець не лише вирощує курей та доглядає за ними, а й самотужки розвозить замовлення своїм клієнтам.

Тарас збирає замовлення за день або ж два дні наперед. Каже, що готує курей до продажу лише коли збере усі замовлення, а тому у свіжості м’яса можна не сумніватись. 

Як "кіборг" після двох років полону розпочав власну справу, ШоТам

Вартість м’яса становить 70 грн/кг, а середня вага однієї птиці – до 3 кілограмів.

Підтримати справу фермера-початківця та поласувати натуральним м’ясом птиці можна звернувшись безпосередньо до Тараса Колодія за номером телефону: (098)-427-14-28.

Довідка

Тарас Колодій – учасник бойових дій в зоні АТО (ООС). Народився 1 жовтня 1990 року в селі Канафости Самбірського району Львівської області. 

Проходив військову службу в складі 80-тої бригади. Брав участь в антитерористичній операції з 11 листопада 2014 року по 21 січня 2015 року. 

У Донецькому аеропорту перебував з 6 січня 2015 року по 21 січня цього ж року. Далі – полон. Визволили у грудні 2016 року. На війні отримав черепно-мозкову травму закритого типу з контузією.

Нагадаємо, ветеран АТО створює вироби з дерева і металу у східному стилі.

Як ми повідомляли раніше, ветеран російсько-української війни на сході України Микола Лісовенко виготовляє арахісову пасту різних видів та кунжутну псту Тахіні.

Також, ветерани АТО пропонують сушені гриби до різдвяного столу.

 

Джерело:https://shotam.info/yak-quot-kiborh-quot-pislia-dvokh-rokiv-polonu-rozpochav-vlasnu-spravu/

Источник:  https://rabota-i-trud.ua

04.02.2020

Читать остальные новости...