Бізнес почали з останніх 300 гривень – купили молоко на першу головку сиру
Сироварня “Скажи Cheese” робить десятки видів живих сирів, які продають у по всій Україні!
Родина переселенців Людмили та Володимира Юркових з Донецька два роки варить сири в Краматорську разом із братом Людмили Сергієм Долгопольським.
Бізнес почали з останніх 300 гривень – купили молоко на першу головку сиру.
Рецепти улюбленого “Осетинського” підгледіли в Інтернеті, але в процесі додавали до технології і свої нюанси. Кажуть, сир дуже реагує на настрій, з яким його готуєш.
Випробували свій продукт на ринку. Там доти продавалася хіба що бринза. А Юркови принесли дорожчий у півтора раза м’який сир. Багато хто казав, що покупців на нього не буде. Насправді ж поціновувачі знайшлися. І, до речі, залишаються вірними особливому смаку й досі!
Нові сировари почали потрошку, але щодня збільшували об’єми. До того ж і експериментували з добавками. Тепер в асортименті є сир з кропом, горіхами, оливками, прованськими травами і паприкою. А ще родина гурманить, злегка підсмажуючи сир або готуючи його на грилі. Для цього годиться кіпрський м’ятний «Халумі», виробництво якого теж освоїли.
А знаєте, які у команди «Скажи CHEESE» грандіозні плани з поміткою «мега»? Відкрити 5 сироварень поблизу 5 українських міст-мільйонників! І, можливо, навіть розводити власних корів у майбутньому. Володимир навіть планує колись вивести свої сири на експорт.
Источник:https://shotam.info/skazhy-cheese-rodyna-pereselentsiv-zasnuvala-syrovarniu-iaka-pidkoryla-ukrainu/
Джерело: https://rabota-i-trud.ua
12.08.2019