Артюшков Иван
Ціль
Доброго дня, шановні. Мене звуть Іван, я з Oдеси, і я шукаю роботу.
6 рокiв досвіду в ресторанному бізнесі.
Досвід роботи керуючим рестораном.
Досiд барменом i офiцiантом.
Досвід в рекламі та нерухомості.
Але зараз маю намір змінити сферу діяльності та опанувати нове ремесло. Тому розглядаю різні пропозиції.
Буду наикращiм помiчником в обмiн на ваш досвiд. Все ж таки наиголовнiше це якостi у людини, а знання можна набути.
Це може бути початком успішних вiдносин.
Одним из главных коллективных качеств считаю "адаптивность" к ситуациям, умение качественно работать и достигать понимания с разными людьми. Я хорошо балансирую между экстравертной и интровертной деятельностью. Хорошо себя чувствую в этих дуальностях (и в общении с людьми, и в умственной деятельности) Презентабельный внешний вид. Развито чувство долга и ответственности. Общительный и оптимистично настроенный (комфортно работать и делать общее дело) и немного отстраненный флегматик, погруженный в деятельность и раздумья .
Углубленно изучаю ведическую философию и культуру, астрологию, нумерологию, дизаин человека и генные ключи. Вношу свой вклад в атмосферу)
Имею способность находить подход к людям.
Хорошие практические навыки работы. Аналитический склад ума, легко разбираюсь в схемах, системах, таблицах и т.д. Я быстро учусь и прихожу к пониманию. Генерация идей - пассивное умение.
Энергичен и полон сил. К тому же не обделен харизмой
Привык работать в большой загруженности.
Работаю с удовольствием и "лишь бы доработать" не про меня.
Хочу попасть в хорошую команду и вносить свой вклад в общее дело.
Без вредных привычек. Более подробно можно узнать при встрече )
Побажання до майбутньої роботи
Бажана посада: Помічник керівника
Бажана заробітна плата: вiд 14000 грн.
Графік роботи: повна зайнятість
Освіта
09.2013 - 06.2017 вища Херсонський державний аграрно-економічний університет (Херсон), РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Досвід роботи
11.2020 - 02.2022 Bartender Bohobar (Одесса). Bar Контроль осуществления основных технологических процессов; вежливое обслуживание гостей; контроль и соблюдение санитарно-гигиенических норм; приготовление алкогольных и слабоалкогольных напитков; проведение расчета гостя на кассе; соблюдение сроков реализации продукции; Составления закупочных заявок
05.2019 - 05.2022 Управляющии рестораном Jules Verne (Затока). Отель Управление персоналом. Контролировать расходы на персонал Внедрение маркетинговых стратегий. Контролировать финансовые операции Следить за остатками на складах Открывать и закрывать ресторан
Додано / оновлено: 21.06.2022 / 03.12.2023
Коментарі відвідувачів (0)
Схожі резюме
Помічник керівника переглядів: 970
Кругляк Олена з. п.: вiд 16000 грн.
Знайти цікаву і достойну роботу для реалізації професійних вмінь та навичок
Київ (Печерський) оновлено 25.07.2024
Помічник керівника переглядів: 753
Кучиева Виктория 24 роки з. п.: вiд 8000 грн.
оновлено 31.12.2022
Помічник керівника переглядів: 778
Черненко Ольга 56 років з. п.: вiд 10500 грн.
оновлено 26.08.2022
Схожі вакансії
Помічник керівника переглядів: 245
В офіс потрібна енергійна, активна людина Обов'язки: прийом, облік робота з...
Київ термінова
Помічник керівника переглядів: 558
Керівник Наталія Василівна шукає НАДІЙНОГО ПОМІЧНИКА Офіс у Центрі. Повна...
Дніпро в архіві з 30.10.2024
Помічник керівника переглядів: 637
ПОМІЧНИК для адміністративної роботи (прийом дзвінків, документообіг, підбір...
Київ в архіві з 21.10.2024
Статті на тему
На порталі «Дія» запрацював сервіс бронювання...
18.07.2024
Сервіс прискорює процес бронювання до години Детальніше...
Держпраці роз’яснила киянам, чим відрізняються...
20.09.2023
У межах інформаційної кампанії «Виходь на світло!» Державна служба України з питань праці роз’яснює, чим відрізняється трудовий і цивільно-правовий договори Детальніше...