Кухар
Киба Дмитрий Эдуардович
Дата народження: 01.01.1996 (28 років)
Бажаний регіон: Краматорськ, Краматорський р-н, Донецька обл.
Ціль
Моя цель - получить работу на кухне. Потому что это занятие мне по душе, о котором я мечтал с самого детства. Ещё в школе в первых классах, когда у всех спрашивали кем вы хотите быть, я всегда говорил - поваром! Поэтому я готов отдаваться этому делу на полную
Побажання до майбутньої роботи
Бажана посада: Кухар
Бажана заробітна плата: вiд 12500 грн.
Графік роботи: повна зайнятість
Освіта
11.2014 - 07.2018 вища Донецкий национальный технический университет (Покровск, Покровский р-н, Донецкая обл.), Машиностроения, экологии и химических технологий, Инженер-механик
Досвід роботи
09.2017 - тепер. час Продавец непродовольственных товаров Фокстрот (Краматорск, Краматорский р-н, Донецкая обл.). Продажи бытовой техники
03.2017 - 08.2017 Официант Gusto (Покровск, Покровский р-н, Донецкая обл.). Пиццерия
11.2015 - 03.2017 Администратор зала, кальянщик Sky Town (Покровск, Покровский р-н, Донецкая обл.). Кальян-бар
Додаткова інформація
Володіння мовами:
Украинский - свободно. Русский - свободно. Английский - pre-intermediate
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:
Хороший навык пользования пакетом MS Office
Контактна інформація
Адреса: Краматорськ, Краматорський р-н, Донецька обл.
Контактний телефон: (050)515-06-48
E-mail: kib...показать
Коментарі відвідувачів (0)
Схожі резюме
Схожі вакансії
Кухар переглядів: 140
Молоко від фермера, ТОВ з. п.: договірна
м. КИЇВ. РОБОТА! ст.м. "Олімпійська". КУХАР З/пл: 1100 грн/зміна. Гр/роботи:...
Київ термінова
Кухар переглядів: 154
Кафе з. п.: договірна
В кафе (Михайлівська площа) Досвід роботи бажаний Вміння працювати з...
Одеса термінова
Кухар переглядів: 23
Соколiвський м`ясокомбiнат,... з. п.: 14 000 грн.
КУХАР Запрошується на роботу. с. Соколівське, просп. Соколівський 17 "О".
Кропивницький оновлено 17.04.2024
Статті на тему
(Не)жіночі професії. Як війна в Україні змінила...
22.02.2024
Що відбувається на ринку праці Детальніше...
Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...
09.02.2024
Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі... Детальніше...
"Спільнота Відновлення": як відбувалась релокація...
12.09.2023
“The Puzo Pub” був місцем, в якому сєвєродончани збирались дивитись футбольні трансляції, куди приходили на рок-концерти, де збирались пограти дартс та послухати стендап. Або просто зібратись з... Детальніше...