Кухар

Резюме №156804 від 27.06.2023
Киселёв Сергей Владимирович Работа и Труд

Киселёв Сергей Владимирович

залишити повідомлення

Дата народження: 17.10.1989   (34 роки)

Бажаний регіон: Одеса

Ціль

Карьерный рост. О себе: Целеустремлен‚ пунктуален‚ стрессоустойчив‚ коммуникабелен‚ внимателен‚ аккуратен‚ ответственен‚ легко обучаем. Вредные привычки: не курю, не пью

Побажання до майбутньої роботи

Бажана посада: Кухар

Бажана заробітна плата: вiд 13000 грн.

Графік роботи: повна зайнятість

Освіта

09.2006 - 06.2007 середня спеціальна ДПТНЗ ''Одесское высшее профессиональное училище торговли и технологии питания" (Одесса), Повар ДПТНЗ ''Одесское высшее профессиональное училище торговли и технологии питания": Повар, Одесса. Среднее специальное, с 09.2006 по 06.2007 (9 месяцев)

09.1996 - 06.2006 середня спеціальна Школа (Одесса), Физико-математический

Досвід роботи

06.2012 - 09.2012 Повар, повар-сушист Аркадия "Ибица" (Одесса). Ресторан-клуб Период работы: С 6.2010 по 9.2010; С 6.2011 по 9.2011; с 6.2012 по 9.2012; приготовление блюд японской кухни, чистоплотность, коммуникабельность

06.2008 - 07.2008 Повар-сушист Аркадия "Portofino" (Одесса). Ресторан-клуб Приготовление блюд японской кухни, чистоплотность

03.2008 - 05.2008 Повар-сушист Palladium (Одесса). Ресторан-клуб Приготовление блюд японской кухни, чистоплотность

09.2007 - 02.2008 Повар-сушист Fish hous (Одесса). Ресторан Приготовление блюд японской кухни, чистоплотность

03.2007 - 08.2007 Повар-сушист 7 самураев (Одесса). Ресторан Приготовление блюд японской кухни, чистоплотность

Додаткова інформація

Володіння мовами:

Русский, украинский

Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:

Базовый

Додаткова освіта:

Учебный центр специалистов морского транспорта: Повар судовой, Одесса. Среднее специальное, с 02.2009 по 03.2009 (1 месяц)

Додаткова інформація:

Vis-a-Vis c 8.2008 по 11.2009; "Онегин" с 1.2010 по 2.2010; Coffee Barka C 9.2010 по 3.2012; "Трюм" С 11.2010 по 3.2011; "Кипяток" С 9.2011 по 3.2012; Сушист с 09.2012 по 12.2012 (3 месяца) Tito (Ресторан); приготовление блюд согласно меню, прием товара, переучеты, закупка продуктов и контроль их качества. Сушист-повар с 09.2013 по 12.2015 (2 года 3 месяца) Marinara, Одесса (Отель-ресторан) - приготовление блюд японской кухни, приготовление блюд согласно меню, прием товара, переучет, контроль качества, составление новых блюд. Сушист с 03.2013 по 10.2013 (7 месяцев) "Робин Бобин" (Вильямса), Одесса (кафе); "Ошин Тошин-Робин Бобин" (Торговая) - 5 месяцев; "Робин Бобин" (Вильямса) - 2 месяца. Приготовление блюд японской кухни, приготовление блюд согласно меню, прием товара, переучет

Контактна інформація

Адреса: Одеса

Контактний телефон: (063)123-27-64

E-mail: kes...показать

Додано / оновлено: 18.10.2013 / 01.09.2020

Теги: кухар  одесса  повар 

Схожі резюме

Гричана Карина Работа и Труд

Кухар переглядів: 647

Гричана Карина з. п.: вiд 6000 грн.

Кропивницький оновлено 24.01.2024

Непийвода Ольга Работа и Труд

Кухар переглядів: 335

Непийвода Ольга з. п.: договірна

Вінниця додано 18.09.2023

Демих Ольга Работа и Труд

Кухар переглядів: 679

Демих Ольга з. п.: вiд 2000 грн.

оновлено 01.08.2023

Дивитись усі схожі резюме...

Схожі вакансії

Кухар переглядів: 42

Premier Hotel Odesa з. п.: договірна

В готель Premier Hotel Odesa (район Французького бульвару) запрошуємо на...

Одеса термінова

Кухар переглядів: 227

Молоко від фермера, ТОВ з. п.: договірна

м. КИЇВ. РОБОТА! ст.м. "Олімпійська". КУХАР З/пл: 1100 грн/зміна. Гр/роботи:...

Київ термінова

Кухар переглядів: 141

Бочка, пивний паб з. п.: договірна

У Паб "Бочка" на вул. Катерининській 56 запрошуємо КУХАРЯ Гр/роботи: під час...

Одеса термінова

Дивитись усі схожі вакансії...

Статті на тему

Стаття (Не)жіночі професії. Як війна в Україні змінила ринок праці? Робота і Труд

(Не)жіночі професії. Як війна в Україні змінила...

22.02.2024

Що відбувається на ринку праці Детальніше...

Стаття Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі соціальний заклад національної кухні Робота і Труд

Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...

09.02.2024

Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі... Детальніше...

Стаття «Спільнота Відновлення»: як відбувалась релокація відомого сєвєродонецького пабу «The Puzo Pub» Робота і Труд

"Спільнота Відновлення": як відбувалась релокація...

12.09.2023

“The Puzo Pub” був місцем, в якому сєвєродончани збирались дивитись футбольні трансляції, куди приходили на рок-концерти, де збирались пограти дартс та послухати стендап. Або просто зібратись з... Детальніше...

Читати всі статті на тему...