Инженер-технолог пищевой промышленности

Резюме №549717 от 07.05.2024
Хутько Сергій Работа и Труд

Хутько Сергій

оставить сообщение

Дата рождения: 26.08.1991   (32 года)

Желаемый регион: Кропивницкий

Пожелания к будущей работе

Желаемая должность: Инженер-технолог пищевой промышленности

Желаемая зарплата: от 16000 грн.

График работы: полная занятость

Образование

09.2009 - 07.2014 высшее Университет экономики и права КРОК (Велика Димерка), Менеджмент ЗЕД

Опыт работы

10.2011 - наст. время Инженер технолог Мономах, АТ (Велика Димерка). Фасовка чая и кофе 1. Розробляю та впроваджую технологічні процеси виробництва на продукцію. 2. Запроваджую порядок виконання робіт та операційний маршрут проходження продукції. 3. Розробляю плани розміщення уустаткування, технічного оснащення та організації робочих місць. 4. Розраховую виробничі потужності та завантаження устаткування. 5. Розробляю технічно обґрунтовані норми часу (виробітку). 6. Розраховую нормативи матеріальних витрат (технічні норми витрат сировини, напівфабрикатів, матеріалів, визначаю логістичні дані продукцію, встановлюю розцінку та вводжу ці дані в 1С. 7. Розробляю технологічні нормативи, інструкції, схеми складання, технологічні карти технічного рівня та якості продукції та іншу технологічну документацію. 8. Проводжу інструктаж та навчання персоналу згідно технологічних інструкцій. 9. Узгоджую розроблену документацію з цехами та відділами підприємства. 10. Проводжу тестуванняроботи, спрямовані на впровадження нових технологічних процесів у виробництво, в складанні заявок на винаходи та промислові зразки, а також у розробленні впровадження нової продукції, удосконалюю технології і контролюю їх виконанням. 11. Проводжу контроль за додержанням технологічної дисципліни в цехах та правильної експлуатації технологічного устаткування. 12. Вивчаю передовий досвід у галузі технології виробництва з фасування чаю та кави, (проходжу навчання, підприємства з подібними принципом фасування) розробляю і беру участь у реалізації заходів щодо підвищення ефективності виробництва, спрямованих на скорочення витрат матеріалів, зниження трудомісткості продукції, підвищення продуктивності праці. 13. Аналізую причини браку, розробляю заходи щодо їх запобігання та усунення, приймаю участь у розгляді рекламацій на вироблену підприємством продукцію. 14. Розробляю методи технічного контролю і випробування продукції. 15. Беру участь у замовлені устаткування, заявок на промислові зразки. 16. Розглядаю раціональні пропозиції щодо удосконалення технології виробництва і готую висновки про доцільність їх використання в умовах підприємства. 17. Аналізую продуктивності, браки, простої обладнання, заробітні плати працівників

Дополнительная информация

Владение языками:

Украинский. Русский. Английский - начинающий

Навыки работы с компьютером, ПО:

Уверенный пользователь

Профессиональные и другие навыки:

Входжу в групу HACCP (секретар групи HACCP). Пройшов навчання по внутрішнім аудитам та проводжу внутрішні аудити в компанії. Маю 6-річний досвід з проходження аудитів на виробництві, Супроводжую аудиторів по виробництву та приймаю участь в підготовлені документів до аудиту. Приймав участь в сертифікації виробництва

Контактная информация

Адрес: Кропивницкий

Контактный телефон: (093)182-93-27

E-mail: ser...показать

Добавлено / обновлено: 28.03.2022 / 06.06.2023

Теги: инженер-технолог пищевой промышленности  инженер-технолог  хутько 

Комментарии посетителей (0)

Максимум: 500 символов