Пекарь

Вакансия №577204 от 18.07.2023
Компания Мельник, ПП Работа и Труд

Разместил  Мельник, ПП

Зарплата: договорная

Адрес: Запорожье

Описание вакансии

В кондитерський цех на виробництво пряників та печива потрібен

  • Пекар

З/ПЛ договірна.

Офіційне працевлаштування.

Можливо без досвіду роботи, стажування оплачується.

Добавлено / обновлено: 18.07.2023 / 18.07.2023

Срок действия истёк: 01.08.2023

Теги: пекарь  пекар  запоріжжя 

Похожие вакансии

Пекарь просмотров: 183

Вересень-плюс, ТОВ з. п.: 13 000 грн.

ПЕКАР Запрошується на роботу до файної команди. Графік роботи: 4/4. Відділ...

Кропивницкий обновлено 16.05.2024

Пекарь просмотров: 492

КРОПИВНИЦЬКИЙ ХЛІБ з. п.: договорная

Пекар Запрошується до ТОВ «КРОПИВНИЦЬКИЙ ХЛІБ».

Кропивницкий обновлено 16.05.2024

Пекарь просмотров: 23

Роботодавець з. п.: договорная

ПЕКАР Потрібен на роботу в кафе "Ідилія".

Кропивницкий обновлено 15.05.2024

Смотреть все похожие вакансии...

Похожие резюме

Шулика Дарья Юрьевна Работа и Труд

Пекарь просмотров: 2633

Шулика Дарья Юрьевна 28 лет з. п.: от 7000 грн.

Кропивницкий обновлено 02.12.2020

Кондратенко Елена Работа и Труд

Пекарь просмотров: 2316

Кондратенко Елена 39 лет з. п.: от 9500 грн.

Одесса обновлено 09.08.2020

Смотреть все похожие резюме...

Статьи по теме

Статья Підприємці з окупованого Мелітополя відродили унікальне виробництво в Запоріжжі (фото, відео) Работа и Труд

Підприємці з окупованого Мелітополя відродили...

12.04.2024

Вони розповіли, як для них почалася війна, про окупантів і колобків-грабіжників, і як з нуля відроджували виробництво подробнее...

Статья Українці торік відкрили рекордну кількість ФОПів за останні 10 років Работа и Труд

Українці торік відкрили рекордну кількість ФОПів за...

21.02.2024

Які бізнеси відкривали найчастіше? подробнее...

Статья Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі соціальний заклад національної кухні Работа и Труд

Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...

09.02.2024

Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі... подробнее...

Читать все статьи по теме...