Шеф-повар

Резюме №156257 от 23.08.2023
Дзюра Олег Леонідович Работа и Труд

Дзюра Олег Леонідович

оставить сообщение

Дата рождения: 26.07.1964   (59 лет)

Цель

Executive chef (Шеф-кухар) з 28-річним досвідом, з них 20 років - за кордоном (Польща, Франція, Україна), 17 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкриті ресторанів з «НУЛЯ». Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в інші райони України. Кухня - серце кожного ресторану. А шеф-кухар – той, хто змушує це серце працювати, хто вдихає в нього життя. Я Executive Chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні

Пожелания к будущей работе

Желаемая должность: Шеф-повар

Желаемая зарплата: от 21000 грн.

График работы: полная занятость

Образование

07.1980 - 06.1984 высшее ВВАТУ (Киев), Інженер

Опыт работы

01.1990 - наст. время Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів) Моє резюме 1990-1993 рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Кухар - Навчання рецептами Класичною Французької кухні. Набуття практичних навичок кухаря. Практичне закріплення набутих навичок. 1993-1995 рр. Польща г. Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення навичок на посаді кухарем. Початок праці на посаді старшого кухаря. Допомога закладу в розробці нового меню. Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%. 1995-1998 рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення професійних навичок. Стажування і практика на посаді шеф-кухаря. Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу. 1998-2005 рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar", м. Львів 2001 р. ресторан «Кактус», 2005 р. ресторан «Вежа Крамарів» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв. Підбір та навчання персоналу. - Навчання персоналу для роботи на новому обладнані. Підвищення виторгу ресторану на 15-20%. 2005-2017 рр. Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів, м. Львів 2006 р. ресторан «Мушкетер», м. Євпаторія 2008 р. ресторан «Замок Вікінгів», м. Тернопіль(Заліщики) 2012 р. ресторан «Мішин Сіті», м. Хмельницький(Дунаївці) 2013 р. ресторан «Best» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». Розвиток різного меню. Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню. Робота з доставкою продуктів. Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану. З 2007 р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

01.1990 - 10.2017 Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів). Готельно-ресторанний бізнес Мої Обов'язки: 1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ. 2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування. 3. Направляєю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання. 4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається. 5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. 6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню. 7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. 8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва. 9. Складаю графік виходу кухарів на роботу. 10. Провожу бракераж готової їжі. 11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість; 12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці. 13. Регулярно контролюю доходи кухні. 14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів. 15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань. 16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. 17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників

Дополнительная информация

Владение языками:

Українська мова. Польська мова. Російська мова

Навыки работы с компьютером, ПО:

Впевнений користувач, користуюсь програмами забезпечення роботи ресторана

Профессиональные и другие навыки:

З 2007 р. сертифікований від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Контактная информация

Контактный телефон: (096)565-58-48

Дополнительные контакты: ...показать

E-mail: bes...показать

Добавлено / обновлено: 05.07.2014 / 13.11.2020

Теги: шеф-повар  шеф-кухар  дзюра 

Комментарии посетителей (0)

Максимум: 500 символов

Похожие резюме

Дзюра Олег Леонідович Работа и Труд

Шеф-повар просмотров: 621

Дзюра Олег Леонідович 59 лет з. п.: от 39000 грн.

Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF, HEADOFTHE KITCHEN (Бренд-Шеф), Шеф-кухар...

обновлено 06.03.2024

Антоновский Игорь Работа и Труд

Шеф-повар просмотров: 662

Антоновский Игорь 56 лет з. п.: от 16000 грн.

Должность шеф-повар

Одесская обл. обновлено 15.10.2021

Тонконогов Максим Геннадиевич Работа и Труд

Шеф-повар просмотров: 4120

Тонконогов Максим Геннадиевич 43 года з. п.: от 16000 грн.

Киев обновлено 30.11.2020

Смотреть все похожие резюме...

Статьи по теме

Статья Як фермер з Миколаєва почав вирощувати мікрозелень першим в Україні Работа и Труд

Як фермер з Миколаєва почав вирощувати мікрозелень...

19.02.2020

Що таке мігрогрін чи мікрозелень подробнее...

Статья В Украину на заработки из-за границы: кто приезжает и чем занимаются? Работа и Труд

В Украину на заработки из-за границы: кто приезжает...

05.11.2018

Иностранцы едут в Украину не только, чтобы познакомиться с местной культурой и отдохнуть, но и на заработки подробнее...

Статья У кого в Украине растет заработная плата Работа и Труд

У кого в Украине растет заработная плата

19.04.2017

Минималка в 3200 грн заставила частный бизнес «оптимизировать» численность персонала подробнее...

Читать все статьи по теме...