Дзюра Олег Леонідович
Ціль
Executive chef (Шеф-кухар) з 28-річним досвідом, з них 20 років - за кордоном (Польща, Франція, Україна), 17 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкриті ресторанів з «НУЛЯ». Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в інші райони України. Кухня - серце кожного ресторану. А шеф-кухар – той, хто змушує це серце працювати, хто вдихає в нього життя. Я Executive Chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні
Побажання до майбутньої роботи
Бажана посада: Шеф-кухар
Бажана заробітна плата: вiд 21000 грн.
Графік роботи: повна зайнятість
Освіта
07.1980 - 06.1984 вища ВВАТУ (Киев), Інженер
Досвід роботи
01.1990 - тепер. час Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів) Моє резюме 1990-1993 рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Кухар - Навчання рецептами Класичною Французької кухні. Набуття практичних навичок кухаря. Практичне закріплення набутих навичок. 1993-1995 рр. Польща г. Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення навичок на посаді кухарем. Початок праці на посаді старшого кухаря. Допомога закладу в розробці нового меню. Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%. 1995-1998 рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення професійних навичок. Стажування і практика на посаді шеф-кухаря. Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу. 1998-2005 рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar", м. Львів 2001 р. ресторан «Кактус», 2005 р. ресторан «Вежа Крамарів» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв. Підбір та навчання персоналу. - Навчання персоналу для роботи на новому обладнані. Підвищення виторгу ресторану на 15-20%. 2005-2017 рр. Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів, м. Львів 2006 р. ресторан «Мушкетер», м. Євпаторія 2008 р. ресторан «Замок Вікінгів», м. Тернопіль(Заліщики) 2012 р. ресторан «Мішин Сіті», м. Хмельницький(Дунаївці) 2013 р. ресторан «Best» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». Розвиток різного меню. Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню. Робота з доставкою продуктів. Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану. З 2007 р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
01.1990 - 10.2017 Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів). Готельно-ресторанний бізнес Мої Обов'язки: 1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ. 2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування. 3. Направляєю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання. 4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається. 5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. 6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню. 7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. 8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва. 9. Складаю графік виходу кухарів на роботу. 10. Провожу бракераж готової їжі. 11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість; 12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці. 13. Регулярно контролюю доходи кухні. 14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів. 15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань. 16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. 17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників
Додаткова інформація
Володіння мовами:
Українська мова. Польська мова. Російська мова
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:
Впевнений користувач, користуюсь програмами забезпечення роботи ресторана
Професійні та інші навички:
З 2007 р. сертифікований від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
Додано / оновлено: 05.07.2014 / 13.11.2020
Строк дії закінчився: 31.08.2024
Теги: шеф-кухар дзюра леонідович
Коментарі відвідувачів (0)
Схожі резюме
Шеф-кухар переглядів: 986
Дзюра Олег Леонідович 60 років з. п.: вiд 45000 грн.
Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF, HEADOFTHE KITCHEN (Бренд-Шеф), Шеф-кухар...
оновлено 02.05.2024
Шеф-кухар переглядів: 2792
Косынский Владимир 44 роки з. п.: вiд 14000 грн.
Ищу работу шеф-поваром или управляющим в ресторане или гостинице, где...
Вінницька обл. оновлено 20.10.2020
Схожі вакансії
Шеф-кухар переглядів: 402
Малята Хата, мережа дитячих... з. п.: вiд 25000 грн.
Шукаємо професійного та талановитого ШЕФ-КУХАРЯ З досвідом роботи на різних...
Одеса в архіві з 19.09.2024
Статті на тему
Сара, йди сюди! Цілуватися будемо!
05.09.2024
Шеф-кухар і козяча ферма: як подружжя з Луганська розвиває сироварню та етносадибу Детальніше...
Найголовніше — наша команда:переселенці зі...
22.04.2024
З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну команда закладу переїхала у Чернівці, де відродила свій бізнес під новим брендом «Ультра Бабуся» на честь шеф-кухарки ресторану Детальніше...
Як фермер з Миколаєва почав вирощувати мікрозелень...
19.02.2020
Що таке мігрогрін чи мікрозелень Детальніше...
Резюме в Україні
- Резюме Одеса 1399
- Резюме Київ 1160
- Резюме Дніпро 593
- Резюме Запоріжжя 530
- Резюме Кропивницький 275
- Резюме Донецьк 268
- Резюме Харків 250
- Резюме Житомир 164
- Резюме Вінниця 102
- Резюме Миколаїв 88
- Резюме Сімферополь 75
- Резюме Полтава 30
- Резюме Львів 26
- Резюме Севастополь 21
- Резюме Рівне 18
- Резюме Луганськ 14
- Резюме Херсон 14
- Резюме Чернігів 13
- Резюме Суми 11
- Резюме Черкаси 8
- Резюме Івано-Франківськ 7
- Резюме Луцьк 5
- Резюме Тернопіль 5
- Резюме Хмельницький 5
- Резюме Чернівці 5
- Резюме Ужгород 4