Кухар
Пархоменко Константин
Дата народження: 01.01.1984 (40 років)
Бажаний регіон: Затока, Білгород-Дністровський р-н, Одеська обл.
Ціль
Хотелось бы поработать возле моря в летний сезон
Побажання до майбутньої роботи
Бажана посада: Кухар
Бажана заробітна плата: вiд 13000 грн.
Графік роботи: повна зайнятість
Освіта
09.2013 - 03.2014 незакінчена вища Педагогический институт им. Павла Тычины (Умань, Уманский р-н, Черкасская обл.), Бухгалтерский учет Временно не учусь по финансовой причине
Досвід роботи
03.2014 - 11.2017 Продавец Магазин автозапчастей (пгт Любашевка Одесская область). Автозапчасти, автохимия, масла
Додаткова інформація
Володіння мовами:
Русский, украинский и немного английский
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:
Программа 1С: Кассир
Контактна інформація
Адреса: Затока, Білгород-Дністровський р-н, Одеська обл.
Контактний телефон: (093)495-05-72
E-mail: 198...показать
Додано / оновлено: 02.06.2019 / 11.06.2020
Теги: кухар затока белгород-днестровский
Коментарі відвідувачів (0)
Схожі резюме
Схожі вакансії
Кухар переглядів: 371
Молоко від фермера, ТОВ з. п.: договірна
м. КИЇВ. РОБОТА! ст.м. "Олімпійська". КУХАР З/пл: 1100 грн/зміна. Гр/роботи:...
Київ термінова
Кухар переглядів: 106
Виробництво з. п.: договірна
У м'ясний магазин на вул. Маршала Говорова потрібен КУХАР на фритюр З/пл: 900...
Одеса оновлено 03.05.2024
Кухар переглядів: 26
Соколiвський м`ясокомбiнат,... з. п.: 14 000 грн.
КУХАР їдальні Запрошується на роботу. с. Соколівське, просп. Соколівський 17...
Кропивницький оновлено 03.05.2024
Статті на тему
Сухий лиман здають в оренду: які екзотичні...
18.03.2024
Договір про оренду буде укладатися на сім років. Такий термін зумовлений тим, що прибуток від реалізації продукції аквакультури може бути отриманий на третій рік господарчої діяльності Детальніше...
(Не)жіночі професії. Як війна в Україні змінила...
22.02.2024
Що відбувається на ринку праці Детальніше...
Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...
09.02.2024
Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі... Детальніше...