Кухар гарячого цеху

Вакансія №590904 від 01.02.2024
Компания Вогонь, ресторан Работа и Труд

Розмістив  Вогонь, ресторан

Зарплата: договірна

Адреса: Одеса

Опис вакансії

У ресторан "Вогонь"

за адресою вул. Фабрична, 1 в Хаджибейському (Малиновському) районі

Г/р: обмовляється при співбесіді

Режим роботи:з 9.30 до 21.00

З/п: 900-1100 грн за зміну.

Дзвонити з 12.00 до 18.00

Додано / оновлено: 31.01.2024 / 15.02.2024

Строк дії закінчився: 14.02.2024

Теги: кухар гарячого цеху  вогонь  ресторан 

Схожі вакансії

Кухар гарячого цеху переглядів: 208

Benedikt, ресторан з. п.: договірна

В ресторан "Бенедикт" (Садовая, 19) требуется - Повар горячего цеха Опыт...

Одеса термінова

Кухар гарячого цеху переглядів: 51

Бондар О.М., ФОП з. п.: договірна

У їдальню Хортицького району потрібен КУХАР ГАРЯЧОГО ЦЕХУ

Запоріжжя оновлено 07.05.2024

Кухар гарячого цеху переглядів: 471

Склад продуктів з. п.: договірна

Кухар гарячого цеху У цех - район вул. Василя Стуса. ТЕРМІНОВО! З досвідом...

Одеса в архіві з 16.02.2024

Дивитись усі схожі вакансії...

Схожі резюме

Краснов Владислав Работа и Труд

Кухар гарячого цеху переглядів: 629

Краснов Владислав 23 роки з. п.: вiд 17000 грн.

Одеса оновлено 14.07.2023

Дивитись усі схожі резюме...

Статті на тему

Стаття Найголовніше — наша команда:переселенці зі Слов'янська відкрили ресторан «Ультра Бабуся» у Чернівцях Робота і Труд

Найголовніше — наша команда:переселенці зі...

22.04.2024

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну команда закладу переїхала у Чернівці, де відродила свій бізнес під новим брендом «Ультра Бабуся» на честь шеф-кухарки ресторану Детальніше...

Стаття Побачивши, як робиться сир, зрозуміла, що це магія Робота і Труд

Побачивши, як робиться сир, зрозуміла, що це магія

13.04.2024

Авторські сири з фермерського молока: як переселенка зі Слов'янська відродила крафтову сироварню на Полтавщині Детальніше...

Стаття Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі соціальний заклад національної кухні Робота і Труд

Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...

09.02.2024

Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі... Детальніше...

Читати всі статті на тему...