Кухар-кондитер

Резюме №154179 від 13.08.2023
Бирюк Роман Работа и Труд

Бирюк Роман

Дата народження: 26.06.1991   (32 роки)

Бажаний регіон: Запоріжжя

Ціль

Зарабатывать

Побажання до майбутньої роботи

Бажана посада: Кухар-кондитер

Бажана заробітна плата: вiд 14500 грн.

Графік роботи: неповна зайнятість

Освіта

09.2009 - 02.2012 незакінчена вища Торговый колледж ЗНУ (Запорожье), Производство пищевой продукции Закончил ПТУ 41! Повар-Кондитер 3-го разряда!

Додаткова інформація

Володіння мовами:

Русский, Украинский

Контактна інформація

Адреса: Запоріжжя

Контактний телефон: (097)551-20-10

E-mail: zpr...показать

Додано / оновлено: 10.09.2011 / 12.10.2020

Теги: кухар-кондитер  бирюк  запоріжжя 

Коментарі відвідувачів (0)

Максимум: 500 символів

Схожі резюме

Голубкова Ирина Игоревна Работа и Труд

Кухар-кондитер переглядів: 2227

Голубкова Ирина Игоревна 32 роки з. п.: договірна

Донецьк оновлено 25.11.2020

Северина Светлана Евгеньевна Работа и Труд

Кухар-кондитер переглядів: 2117

Северина Светлана Евгеньевна 41 рік з. п.: вiд 9500 грн.

Хочу заработать

Одеса оновлено 31.05.2020

Вельможная Светлана Александровна Работа и Труд

Кухар-кондитер переглядів: 2233

Вельможная Светлана... 32 роки з. п.: вiд 9000 грн.

Получение дополнительного заработка

Харків оновлено 29.05.2020

Дивитись усі схожі резюме...

Статті на тему

Стаття Підприємці з окупованого Мелітополя відродили унікальне виробництво в Запоріжжі (фото, відео) Робота і Труд

Підприємці з окупованого Мелітополя відродили...

12.04.2024

Вони розповіли, як для них почалася війна, про окупантів і колобків-грабіжників, і як з нуля відроджували виробництво Детальніше...

Стаття Українці торік відкрили рекордну кількість ФОПів за останні 10 років Робота і Труд

Українці торік відкрили рекордну кількість ФОПів за...

21.02.2024

Які бізнеси відкривали найчастіше? Детальніше...

Стаття Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі соціальний заклад національної кухні Робота і Труд

Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...

09.02.2024

Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі... Детальніше...

Читати всі статті на тему...