Технічний персонал
Ціль
Получить работу в ресторанно-туристическом бизнесе, на уровне технического персонала
Побажання до майбутньої роботи
Бажана посада: Технічний персонал
Бажана заробітна плата: вiд 7000 грн.
Графік роботи: повна зайнятість
Освіта
09.1991 - 07.1996 вища Черниговский государственный педагогический университет (Чернигов), Исторический, учитель истории и права
Досвід роботи
03.1997 - 08.2020 Научный сотрудник Черниговский исторический музей (Чернигов). Культура Проведение экскурсии по музею и городу, организация внутримузейных выставок, участие в республиканских конференциях, написание научных статей, каталогизация музейных предметов
Додаткова інформація
Володіння мовами:
Русский, украинский
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:
На уровне пользователя
Професійні та інші навички:
Общение с клиентами, проведение, организация экскурсий и выставок
Рекомендації:
Грамота, похвала о работе
Додано / оновлено: 07.12.2020 / 12.01.2022
Коментарі відвідувачів (0)
Схожі резюме
Технічний персонал переглядів: 1713
Кирсанов Дмитрий 40 років з. п.: вiд 15000 грн.
Одеса оновлено 03.06.2020
Технічний персонал переглядів: 3427
Руденко Александр Иванович 65 років з. п.: вiд 10000 грн.
Поиск работы с возможностью совмещения (1/3 или 2/2)
Одеса оновлено 12.01.2020
Схожі вакансії
Технічний персонал переглядів: 224
Бургер-кафе у біопарку з. п.: договірна
У Бургер-кафе на території Біопарку потрібен ТЕХПЕРСОНАЛ (прибирання...
Одеса в архіві з 04.05.2024
Статті на тему
Простір для мам із дітьми: як переселенка з Донецька...
29.04.2024
Ця студія відрізняється від інших тим, що окрім залу для занять спортом, там є ще й дитяча кімната. Завдяки цьому жінки можуть спокійно займатися спортом поки їхні діти будуть гратися під наглядом... Детальніше...
Як працює програма компенсації для роботодавців?
21.04.2024
Працедавці можуть отримати відшкодування за створення інклюзивного робочого місця для ветеранів з інвалідністю Детальніше...
Як луганчани релокували машинобудівний завод на...
25.03.2024
Дуже важко, коли починаєш на голому місці з нуля Детальніше...