Піцайоло

Вакансія №599319 від 12.06.2024
Компания Маркетопт, супермаркет Работа и Труд

Розмістив  Маркетопт, супермаркет

Адреса: Кропивницький

Опис вакансії

  • ПІЦАЙОЛО

Запрошується на роботу до магазину "Маркетопт".

Висока з/пл + премії.

Відділ персоналу:

Додано / оновлено: 12.06.2024 / 03.10.2024

Строк дії закінчився: 29.10.2024

Теги: піцайоло  маркетопт  супермаркет 

Схожі вакансії

Піцайоло переглядів: 109

Сидоренко О.В., ФОП з. п.: вiд 17000 грн.  -  до 30000 грн.

ПІЦАЙОЛО В гастропаб "АБСЕНТ". Вул. Келецька 61-А. Деталі - за телефоном:

Вінниця оновлено 08.11.2024

Піцайоло переглядів: 226

Вересень-плюс, ТОВ з. п.: вiд 15000 грн.

ПІЦАЙОЛО Запрошується на роботу до файної команди. З/пл: від 15000 грн...

Кропивницький оновлено 31.10.2024

Піцайоло переглядів: 54

Старе місто, піцерія

ПІЦАЙОЛО Потрібен на роботу в кафе.

Кропивницький в архіві з 14.11.2024

Дивитись усі схожі вакансії...

Схожі резюме

Бурдядіна Людмила Работа и Труд

Піцайоло переглядів: 605

Бурдядіна Людмила 25 років з. п.: вiд 7000 грн.

Кропивницький додано 03.09.2022

Герасимюк Виталий Работа и Труд

Піцайоло переглядів: 3389

Герасимюк Виталий 45 років з. п.: вiд 13000 грн.

Работа и развитие

Одеса оновлено 15.06.2020

Дивитись усі схожі резюме...

Статті на тему

Стаття Перевірка слуху (фото) Робота і Труд

Перевірка слуху (фото)

07.01.2024

Продукцію відомого мелітопольського підприємства "Біол" роблять у Туреччині та продають в Україні Детальніше...

Стаття Як двічі переселенка і медикиня з Горлівки відкрила пекарню з «нуля» в Дніпрі Робота і Труд

Як двічі переселенка і медикиня з Горлівки відкрила...

27.07.2023

Але її історія — це не про легкий успіх. Це про відповідальність, ризик, віру в себе і любов до своєї справи Детальніше...

Стаття Як сестри з Донецька вирощують мікрогрін та виготовляють страви тривалого зберігання Робота і Труд

Як сестри з Донецька вирощують мікрогрін та...

21.07.2023

Зараз Валентина і далі вирощує мікрогрін на Харківщині, а Тетяна релокувалася на Полтавщину та почала виготовлення страв тривалого зберігання Детальніше...

Читати всі статті на тему...