Дзюра Олег Леонідович
Ціль
Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF, HEADOFTHE KITCHEN (Бренд-Шеф), Шеф-кухар (ніколи не працював в совдеповських столових, не плагіатор з салатами цезар), Szef kuchni - адміністративно-відповідальна особа, яка не займається тільки безпосередньо приготуванням їжі, але веде виробничо-господарську діяльність, КЕРУЮЧИЙ кухнею, вчитель і помічник в ресторанному бізнесі. Шукаю постійну і цікаву роботу в ресторані, щоб впроваджувати в життя все чому я навчився за 32 роки, працюючи в ресторанах Європи, України. При домовленості про цікаву роботу я готовий приїхати до Вашого закладу і навчати персонал щоб дивувати гостей ресторану справжньою Європейською, Українською кухнею. Професійно розроблю концепцію закладу, меню, складу калькуляції. Навчаю і повністю контролюю весь процес роботи кухні і залу. А це допоможе домогтися найкращих результатів у Вашому ресторанному бізнесі. Маю великий досвід у відкриті закладу з "НУЛЯ"
Побажання до майбутньої роботи
Бажана посада: Шеф-кухар
Бажана заробітна плата: вiд 45000 грн.
Графік роботи: повна зайнятість
Освіта
09.1980 - 09.1984 вища ВВАТУ (Львів), Інженер
Досвід роботи
01.1990 - тепер. час Шеф Кухні Ресторани (Познань). Готельно-ресторанний бізнес 1990-1993 рр. Франція м. Діжон ресторан «LeProcope» Кухар: Навчання рецептами Класичної Французької кухні; Набуття практичних навичок кухаря; Практичне закріплення набутих навичок. 1993-1995 рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар: Продовження закріплення навичок на посаді кухарем; Початок праці на посаді старшого кухаря; Допомога закладу в розробці нового меню; Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%. 1995-1998 рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик, ресторани-готелів «Долинськ», «Нальчик» Кухар, Старший кухар: Продовження закріплення професійних навичок; Стажування і практика на посаді шеф-кухаря; Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу. 1998-2005 рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar», а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів: 2001 р. Україна м. Львів; ресторан «Кактус»; 2005 р. ресторан «Вежа Крамарів» ExecutiveChef, Су-Шеф, Шеф Кухні: Відкриття ресторану з «0»; Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв; Підбір та навчання персоналу; Навчання персоналу для роботи на новому обладнані; Підвищення виторгу ресторану на 15-20%. 2005-2022 рр. Польща, Україна (Карпати, Курорти) ресторани готелів, а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів: 2006 р. м. Львів ресторан «Мушкетер»; 2008 р. м. Євпаторія ресторан «Замок Вікінгів»; 2012 р. м. Тернопіль (Заліщики) ресторан «Мішин Сіті»; 2013 р. м. Хмельницький (Дунаївці) ресторан «Best» ExecutiveChef, Шеф Кухні; 2015-2022 рр. Курорти України, м. Залізний Порт ресторан «Хата Тата», м. Чорноморськ ресторан-паб «Grizzly», м. Сергії, Карпати ресторан «Хутір Тихий» і багато невеликих закладів на курортах: Відкриття ресторану з «0»; Розвиток різного меню; Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню; Робота з доставкою продуктів; Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану
Додаткова інформація
Володіння мовами:
Українська мова - рідна, польська мова
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:
Впевнений користувач ПК, також працюю з програмами типу 1С і т.п.
Додаткова освіта:
З 2007 р. сертифікований від World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
Професійні та інші навички:
1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ. 2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування. 3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання. 4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивної технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається. 5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. 6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню. 7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. 8. Здійснюю розміщення кухарів та інших працівників виробництва. 9. Складаю графік виходу кухарів на роботу. 10. Провожу бракераж готової їжі. 11. Періодично контролю впродовж робочого дня процес приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість; 12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці. 13. Регулярно контролюю доходи кухні. 14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів. 15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та інших виробничих питань. 16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. 17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників
Рекомендації:
Найкращий вчитель у житті - ДОСВІД. Бере, правда дорого, але доступно пояснює. Якщо я роблю роботу за 30 хвилин, це тому що я витратив 30 років свого життя на те, щоб навчитися робити це за 30 хвилин. Тому Вам належить платити мені за роки, а не за хвилини.
Додаткова інформація:
Я ExecutiveChef, Шеф-кухар – це активність, креативність, професіонал з великим практичним досвідом у цій галузі, прагнення до підвищення професійного рівня, навички побудови взаємовигідних відносин з клієнтами, вміння зосереджуватися на головному, старанність, навички проведення успішних переговорів з клієнтами, відповідальність, пунктуальність, вміння переконувати і домовлятися, амбітність, прагнення до самовдосконалення, сумлінне виконання поставлених завдань, завзятість, гнучкість мислення, творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань, вміння злагоджено працювати в колективі, знання типових бізнес-процесів в даній області, навички підготовки доповідей, наполегливість, працездатність, здатність швидко приймати правильні рішення, вміння досягати бажаних результатів, аналітичне мислення, глибоке знання сфери діяльності, легко адаптуюся до нових інформаційних систем, розвинене стратегічне мислення, дисциплінованість, спрямованість на результат, навички ділового спілкування. Хороші організаторські здібності, працьовитість, акуратність, надійність, підприємливість, ініціативність, відповідальність, впевненість в собі, ентузіазм, порядність, рішучість, хороша дикція, товариськість, самоконтроль, тактовність, цілеспрямованість, здатність самостійно приймати рішення, енергійність, ввічливість, життєрадісність, організованість, самостійність, справедливість, чесність, увага до деталей, орієнтація на результат, принциповість, винахідливість
Коментарі відвідувачів (0)
Схожі резюме
Шеф-кухар переглядів: 2826
Косынский Владимир 44 роки з. п.: вiд 14000 грн.
Ищу работу шеф-поваром или управляющим в ресторане или гостинице, где...
Вінницька обл. оновлено 20.10.2020
Шеф-кухар переглядів: 4546
Косынский Владимир 44 роки з. п.: вiд 15000 грн.
Ищу работу шеф-поваром или управляющим в ресторане или гостинице, где...
Київ оновлено 16.10.2020
Схожі вакансії
Шеф-кухар переглядів: 146
Понтем.Уа, ТОВ з. п.: вiд 15000 грн. - до 20000 грн.
м. Київ. ТОВ «ПОНТЕМ.УА» запрошує на роботу ШЕФ-КУХАРЯ Оплата хостела...
Київ в архіві з 13.11.2024
Шеф-кухар переглядів: 112
Сидоренко О.В., ФОП з. п.: вiд 17000 грн. - до 30000 грн.
ШЕФ-КУХАР В гастропаб "АБСЕНТ". Вул. Келецька 61-В. Деталі - за телефоном:
Вінниця в архіві з 21.11.2024
Шеф-кухар переглядів: 531
Малята Хата, мережа дитячих... з. п.: вiд 25000 грн.
Шукаємо професійного та талановитого ШЕФ-КУХАРЯ З досвідом роботи на різних...
Одеса в архіві з 19.09.2024
Статті на тему
Сара, йди сюди! Цілуватися будемо!
05.09.2024
Шеф-кухар і козяча ферма: як подружжя з Луганська розвиває сироварню та етносадибу Детальніше...
Адже ми робили їх, як для себе... Так, як будували б...
05.09.2024
"Залишившись без дому, зводять будинки для інших": як підприємці з Сєвєродонецька опановують будівництво на Хмельниччині Детальніше...
Найголовніше — наша команда:переселенці зі...
22.04.2024
З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну команда закладу переїхала у Чернівці, де відродила свій бізнес під новим брендом «Ультра Бабуся» на честь шеф-кухарки ресторану Детальніше...
Резюме в Україні
- Резюме Одеса 1386
- Резюме Київ 1135
- Резюме Дніпро 584
- Резюме Запоріжжя 520
- Резюме Кропивницький 275
- Резюме Донецьк 265
- Резюме Харків 248
- Резюме Житомир 164
- Резюме Вінниця 103
- Резюме Миколаїв 88
- Резюме Сімферополь 74
- Резюме Полтава 30
- Резюме Львів 26
- Резюме Севастополь 21
- Резюме Рівне 17
- Резюме Луганськ 14
- Резюме Херсон 14
- Резюме Чернігів 13
- Резюме Суми 9
- Резюме Черкаси 8
- Резюме Івано-Франківськ 7
- Резюме Луцьк 5
- Резюме Тернопіль 5
- Резюме Хмельницький 5
- Резюме Чернівці 5
- Резюме Ужгород 4