Дзюра Олег Леонідович
Цель
Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF, HEADOFTHE KITCHEN (Бренд-Шеф), Шеф-кухар (ніколи не працював в совдеповських столових, не плагіатор з салатами цезар), Szef kuchni - адміністративно-відповідальна особа, яка не займається тільки безпосередньо приготуванням їжі, але веде виробничо-господарську діяльність, КЕРУЮЧИЙ кухнею, вчитель і помічник в ресторанному бізнесі. Шукаю постійну і цікаву роботу в ресторані, щоб впроваджувати в життя все чому я навчився за 32 роки, працюючи в ресторанах Європи, України. При домовленості про цікаву роботу я готовий приїхати до Вашого закладу і навчати персонал щоб дивувати гостей ресторану справжньою Європейською, Українською кухнею. Професійно розроблю концепцію закладу, меню, складу калькуляції. Навчаю і повністю контролюю весь процес роботи кухні і залу. А це допоможе домогтися найкращих результатів у Вашому ресторанному бізнесі. Маю великий досвід у відкриті закладу з "НУЛЯ"
Пожелания к будущей работе
Желаемая должность: Шеф-повар
Желаемая зарплата: от 45000 грн.
График работы: полная занятость
Образование
09.1980 - 09.1984 высшее ВВАТУ (Львів), Інженер
Опыт работы
01.1990 - наст. время Шеф Кухні Ресторани (Познань). Готельно-ресторанний бізнес 1990-1993 рр. Франція м. Діжон ресторан «LeProcope» Кухар: Навчання рецептами Класичної Французької кухні; Набуття практичних навичок кухаря; Практичне закріплення набутих навичок. 1993-1995 рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар: Продовження закріплення навичок на посаді кухарем; Початок праці на посаді старшого кухаря; Допомога закладу в розробці нового меню; Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%. 1995-1998 рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик, ресторани-готелів «Долинськ», «Нальчик» Кухар, Старший кухар: Продовження закріплення професійних навичок; Стажування і практика на посаді шеф-кухаря; Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу. 1998-2005 рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar», а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів: 2001 р. Україна м. Львів; ресторан «Кактус»; 2005 р. ресторан «Вежа Крамарів» ExecutiveChef, Су-Шеф, Шеф Кухні: Відкриття ресторану з «0»; Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв; Підбір та навчання персоналу; Навчання персоналу для роботи на новому обладнані; Підвищення виторгу ресторану на 15-20%. 2005-2022 рр. Польща, Україна (Карпати, Курорти) ресторани готелів, а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів: 2006 р. м. Львів ресторан «Мушкетер»; 2008 р. м. Євпаторія ресторан «Замок Вікінгів»; 2012 р. м. Тернопіль (Заліщики) ресторан «Мішин Сіті»; 2013 р. м. Хмельницький (Дунаївці) ресторан «Best» ExecutiveChef, Шеф Кухні; 2015-2022 рр. Курорти України, м. Залізний Порт ресторан «Хата Тата», м. Чорноморськ ресторан-паб «Grizzly», м. Сергії, Карпати ресторан «Хутір Тихий» і багато невеликих закладів на курортах: Відкриття ресторану з «0»; Розвиток різного меню; Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню; Робота з доставкою продуктів; Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану
Дополнительная информация
Владение языками:
Українська мова - рідна, польська мова
Навыки работы с компьютером, ПО:
Впевнений користувач ПК, також працюю з програмами типу 1С і т.п.
Дополнительное образование:
З 2007 р. сертифікований від World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
Профессиональные и другие навыки:
1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ. 2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування. 3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання. 4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивної технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається. 5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. 6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню. 7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. 8. Здійснюю розміщення кухарів та інших працівників виробництва. 9. Складаю графік виходу кухарів на роботу. 10. Провожу бракераж готової їжі. 11. Періодично контролю впродовж робочого дня процес приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість; 12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці. 13. Регулярно контролюю доходи кухні. 14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів. 15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та інших виробничих питань. 16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. 17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників
Рекомендации:
Найкращий вчитель у житті - ДОСВІД. Бере, правда дорого, але доступно пояснює. Якщо я роблю роботу за 30 хвилин, це тому що я витратив 30 років свого життя на те, щоб навчитися робити це за 30 хвилин. Тому Вам належить платити мені за роки, а не за хвилини.
Дополнительная информация:
Я ExecutiveChef, Шеф-кухар – це активність, креативність, професіонал з великим практичним досвідом у цій галузі, прагнення до підвищення професійного рівня, навички побудови взаємовигідних відносин з клієнтами, вміння зосереджуватися на головному, старанність, навички проведення успішних переговорів з клієнтами, відповідальність, пунктуальність, вміння переконувати і домовлятися, амбітність, прагнення до самовдосконалення, сумлінне виконання поставлених завдань, завзятість, гнучкість мислення, творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань, вміння злагоджено працювати в колективі, знання типових бізнес-процесів в даній області, навички підготовки доповідей, наполегливість, працездатність, здатність швидко приймати правильні рішення, вміння досягати бажаних результатів, аналітичне мислення, глибоке знання сфери діяльності, легко адаптуюся до нових інформаційних систем, розвинене стратегічне мислення, дисциплінованість, спрямованість на результат, навички ділового спілкування. Хороші організаторські здібності, працьовитість, акуратність, надійність, підприємливість, ініціативність, відповідальність, впевненість в собі, ентузіазм, порядність, рішучість, хороша дикція, товариськість, самоконтроль, тактовність, цілеспрямованість, здатність самостійно приймати рішення, енергійність, ввічливість, життєрадісність, організованість, самостійність, справедливість, чесність, увага до деталей, орієнтація на результат, принциповість, винахідливість
Комментарии посетителей (0)
Похожие резюме
Шеф-повар просмотров: 2826
Косынский Владимир 44 года з. п.: от 14000 грн.
Ищу работу шеф-поваром или управляющим в ресторане или гостинице, где...
Винницкая обл. обновлено 20.10.2020
Шеф-повар просмотров: 4547
Косынский Владимир 44 года з. п.: от 15000 грн.
Ищу работу шеф-поваром или управляющим в ресторане или гостинице, где...
Киев обновлено 16.10.2020
Похожие вакансии
Шеф-повар просмотров: 148
Понтем.Уа, ТОВ з. п.: от 15000 грн. - до 20000 грн.
м. Київ. ТОВ «ПОНТЕМ.УА» запрошує на роботу ШЕФ-КУХАРЯ Оплата хостела...
Киев в архиве с 13.11.2024
Шеф-повар просмотров: 113
Сидоренко О.В., ФОП з. п.: от 17000 грн. - до 30000 грн.
ШЕФ-КУХАР В гастропаб "АБСЕНТ". Вул. Келецька 61-В. Деталі - за телефоном:
Винница в архиве с 21.11.2024
Шеф-повар просмотров: 531
Малята Хата, мережа дитячих... з. п.: от 25000 грн.
Шукаємо професійного та талановитого ШЕФ-КУХАРЯ З досвідом роботи на різних...
Одесса в архиве с 19.09.2024
Статьи по теме
Сара, йди сюди! Цілуватися будемо!
05.09.2024
Шеф-кухар і козяча ферма: як подружжя з Луганська розвиває сироварню та етносадибу подробнее...
Адже ми робили їх, як для себе... Так, як будували б...
05.09.2024
"Залишившись без дому, зводять будинки для інших": як підприємці з Сєвєродонецька опановують будівництво на Хмельниччині подробнее...
Найголовніше — наша команда:переселенці зі...
22.04.2024
З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну команда закладу переїхала у Чернівці, де відродила свій бізнес під новим брендом «Ультра Бабуся» на честь шеф-кухарки ресторану подробнее...
Резюме в Украине
- Резюме Одесса 1384
- Резюме Киев 1135
- Резюме Днепр 584
- Резюме Запорожье 520
- Резюме Кропивницкий 275
- Резюме Донецк 265
- Резюме Харьков 248
- Резюме Житомир 164
- Резюме Винница 103
- Резюме Николаев 87
- Резюме Симферополь 74
- Резюме Полтава 30
- Резюме Львов 26
- Резюме Севастополь 21
- Резюме Ровно 17
- Резюме Луганск 14
- Резюме Херсон 14
- Резюме Чернигов 13
- Резюме Сумы 9
- Резюме Черкассы 8
- Резюме Ивано-Франковск 7
- Резюме Луцк 5
- Резюме Тернополь 5
- Резюме Хмельницкий 5
- Резюме Черновцы 5
- Резюме Ужгород 4