Шеф-кухар
Ціль
Executive chef (Шеф-кухар) з 27 річним досвідом, з них 20 років за кордоном (Польща, Франція, Україна), 16 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкриті ресторанів з «НУЛЯ». Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в інші райони України. Кухня - серце кожного ресторану. А шеф-кухар – той, хто змушує це серце працювати, хто вдихає в нього життя. Я Executive Chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні
Побажання до майбутньої роботи
Бажана посада: Шеф-кухар
Бажана заробітна плата: вiд 20000 грн.
Графік роботи: повна зайнятість
Освіта
07.1980 - 06.1984 вища ВВАТУ (Киев), Інженер
Досвід роботи
01.1990 - тепер. час Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів) Моє резюме 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Кухар - Навчання рецептами Класичною Французької кухні. - Набуття практичних навичок кухаря. - Практичне закріплення набутих навичок. 1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення навичок на посаді кухарем. - Початок праці на посаді старшого кухаря. - Допомога закладу в розробці нового меню. - Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%. 1995-1998рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення професійних навичок. - Стажування і практика на посаді шеф-кухаря. - Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу. 1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar", м. Львів 2001р. ресторан «Кактус», 2005р. ресторан «Вежа Крамарів» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». - Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв. - Підбір та навчання персоналу. - Навчання персоналу для роботи на новому обладнані. - Підвищення виторгу ресторану на 15-20%. 2005-2017рр.Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів, м. Львів 2006р. ресторан «Мушкетер», м. Євпаторія 2008р. ресторан «Замок Вікінгів», м. Тернопіль(Заліщики) 2012р. ресторан «Мішин Сіті», м. Хмельницький(Дунаївці) 2013р. ресторан «Best» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». - Розвиток різного меню. - Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню. - Робота з доставкою продуктів. - Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану. З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
01.1990 - 10.2017 Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів). Готельно-ресторанний бізнес Мої Обов'язки: 1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ. 2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування. 3. Направляєю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання. 4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається. 5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. 6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню. 7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. 8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва. 9. Складаю графік виходу кухарів на роботу. 10. Провожу бракераж готової їжі. 11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість; 12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці. 13. Регулярно контролюю доходи кухні. 14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів. 15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань. 16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. 17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників
Додаткова інформація
Володіння мовами:
Українська мова. Польська мова. Російська мова
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:
Впевнений користувач, користуюсь програмами забезпечення роботи ресторана
Професійні та інші навички:
З 2007 р. сертифікований від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
Додано / оновлено: 05.07.2014 / 13.11.2020
Строк дії закінчився: 30.09.2021
Коментарі відвідувачів (0)
Схожі резюме
![]() |
Шеф-кухар переглядів: 202
Дзюра Олег Леонідович 58 років з. п.: вiд 27000 грн.
Я EXECUTIVE CHEF, HEADOFTHE KITCHEN (Бренд-Шеф), Шеф-кухар (ніколи не...
додано 08.11.2022
![]() |
Шеф-кухар переглядів: 2223
Косынский Владимир 42 роки з. п.: вiд 12000 грн.
Ищу работу шеф-поваром или управляющим в ресторане или гостинице, где...
Вінницька обл. оновлено 20.10.2020
![]() |
Шеф-кухар переглядів: 3814
Косынский Владимир 42 роки з. п.: вiд 13000 грн.
Ищу работу шеф-поваром или управляющим в ресторане или гостинице, где...
Київ оновлено 16.10.2020
Схожі вакансії
Шеф-кухар переглядів: 984
Мережа продуктових магазинів з. п.: договірна
В продовольственный магазин. Официальное трудоустройство. З/пл оговаривается...
Одеса в архіві з 25.02.2022
Шеф-кухар переглядів: 643
Le Gourmet з. п.: договірна
запрошує ресторан Le Gourmet ( вул. Сталеваров ,23)
Запоріжжя в архіві з 28.02.2022
Статті на тему

Новая программа дешевых кредитов: кому и сколько...
04.02.2020
Банкиры советуют внимательно читать условия, прежде чем подавать заявку на участие в программе Детальніше...

Реформа энергорынка: более 400 украинских компаний...
02.05.2019
Это уже повлияло на цены Детальніше...

Кому принадлежат крупнейшие агрохолдинги Украины?
22.01.2019
UkrLandFarming Бахматюка, Kernel Веревского, "Агропросперис" американских инвесторов, МХП Косюка. "Астарта" Иванчика, "Мрия" саудитов, "Агротон" Журавлева и другие крупнейшие арохолдинги страны Детальніше...


Резюме в Україні
- Резюме Одеса 1437
- Резюме Київ 1310
- Резюме Дніпро 625
- Резюме Запоріжжя 525
- Резюме Донецьк 302
- Резюме Кропивницький 268
- Резюме Харків 260
- Резюме Житомир 151
- Резюме Вінниця 96
- Резюме Миколаїв 96
- Резюме Сімферополь 79
- Резюме Полтава 46
- Резюме Львів 31
- Резюме Луганськ 22
- Резюме Севастополь 21
- Резюме Суми 21
- Резюме Рівне 18
- Резюме Херсон 15
- Резюме Чернігів 14
- Резюме Івано-Франківськ 10
- Резюме Черкаси 8
- Резюме Ужгород 7
- Резюме Хмельницький 7
- Резюме Луцьк 4
- Резюме Тернопіль 4
- Резюме Чернівці 4