Шеф-кухар

Резюме №580209 від 06.03.2024
Дзюра Олег Леонідович Работа и Труд

Дзюра Олег Леонідович

залишити повідомлення

Дата народження: 26.07.1964   (59 років)

Ціль

Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF, HEADOFTHE KITCHEN (Бренд-Шеф), Шеф-кухар (ніколи не працював в совдеповських столових, не плагіатор з салатами цезар), Szef kuchni - адміністративно-відповідальна особа, яка не займається тільки безпосередньо приготуванням їжі, але веде виробничо-господарську діяльність, КЕРУЮЧИЙ кухнею, вчитель і помічник в ресторанному бізнесі. Шукаю постійну і цікаву роботу в ресторані, щоб впроваджувати в життя все чому я навчився за 32 роки, працюючи в ресторанах Європи, України. При домовленості про цікаву роботу я готовий приїхати до Вашого закладу і навчати персонал щоб дивувати гостей ресторану справжньою Європейською, Українською кухнею. Професійно розроблю концепцію закладу, меню, складу калькуляції. Навчаю і повністю контролюю весь процес роботи кухні і залу. А це допоможе домогтися найкращих результатів у Вашому ресторанному бізнесі. Маю великий досвід у відкриті закладу з "НУЛЯ"

Побажання до майбутньої роботи

Бажана посада: Шеф-кухар

Бажана заробітна плата: вiд 39000 грн.

Графік роботи: повна зайнятість

Освіта

09.1980 - 09.1984 вища ВВАТУ (Львів), Інженер

Досвід роботи

01.1990 - тепер. час Шеф Кухні Ресторани (Познань). Готельно-ресторанний бізнес 1990-1993 рр. Франція м. Діжон ресторан «LeProcope» Кухар: Навчання рецептами Класичної Французької кухні; Набуття практичних навичок кухаря; Практичне закріплення набутих навичок. 1993-1995 рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар: Продовження закріплення навичок на посаді кухарем; Початок праці на посаді старшого кухаря; Допомога закладу в розробці нового меню; Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%. 1995-1998 рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик, ресторани-готелів «Долинськ», «Нальчик» Кухар, Старший кухар: Продовження закріплення професійних навичок; Стажування і практика на посаді шеф-кухаря; Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу. 1998-2005 рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar», а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів: 2001 р. Україна м. Львів; ресторан «Кактус»; 2005 р. ресторан «Вежа Крамарів» ExecutiveChef, Су-Шеф, Шеф Кухні: Відкриття ресторану з «0»; Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв; Підбір та навчання персоналу; Навчання персоналу для роботи на новому обладнані; Підвищення виторгу ресторану на 15-20%. 2005-2022 рр. Польща, Україна (Карпати, Курорти) ресторани готелів, а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів: 2006 р. м. Львів ресторан «Мушкетер»; 2008 р. м. Євпаторія ресторан «Замок Вікінгів»; 2012 р. м. Тернопіль (Заліщики) ресторан «Мішин Сіті»; 2013 р. м. Хмельницький (Дунаївці) ресторан «Best» ExecutiveChef, Шеф Кухні; 2015-2022 рр. Курорти України, м. Залізний Порт ресторан «Хата Тата», м. Чорноморськ ресторан-паб «Grizzly», м. Сергії, Карпати ресторан «Хутір Тихий» і багато невеликих закладів на курортах: Відкриття ресторану з «0»; Розвиток різного меню; Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню; Робота з доставкою продуктів; Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану

Додаткова інформація

Володіння мовами:

Українська мова - рідна, польська мова

Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:

Впевнений користувач ПК, також працюю з програмами типу 1С і т.п.

Додаткова освіта:

З 2007 р. сертифікований від World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Професійні та інші навички:

1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ. 2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування. 3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання. 4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивної технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається. 5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. 6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню. 7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. 8. Здійснюю розміщення кухарів та інших працівників виробництва. 9. Складаю графік виходу кухарів на роботу. 10. Провожу бракераж готової їжі. 11. Періодично контролю впродовж робочого дня процес приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість; 12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці. 13. Регулярно контролюю доходи кухні. 14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів. 15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та інших виробничих питань. 16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. 17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників

Рекомендації:

Ніколи не продавайте дешево свій робочий день, бо він коштує – один день Вашого життя!

Додаткова інформація:

Я ExecutiveChef, Шеф-кухар – це активність, креативність, професіонал з великим практичним досвідом у цій галузі, прагнення до підвищення професійного рівня, навички побудови взаємовигідних відносин з клієнтами, вміння зосереджуватися на головному, старанність, навички проведення успішних переговорів з клієнтами, відповідальність, пунктуальність, вміння переконувати і домовлятися, амбітність, прагнення до самовдосконалення, сумлінне виконання поставлених завдань, завзятість, гнучкість мислення, творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань, вміння злагоджено працювати в колективі, знання типових бізнес-процесів в даній області, навички підготовки доповідей, наполегливість, працездатність, здатність швидко приймати правильні рішення, вміння досягати бажаних результатів, аналітичне мислення, глибоке знання сфери діяльності, легко адаптуюся до нових інформаційних систем, розвинене стратегічне мислення, дисциплінованість, спрямованість на результат, навички ділового спілкування. Хороші організаторські здібності, працьовитість, акуратність, надійність, підприємливість, ініціативність, відповідальність, впевненість в собі, ентузіазм, порядність, рішучість, хороша дикція, товариськість, самоконтроль, тактовність, цілеспрямованість, здатність самостійно приймати рішення, енергійність, ввічливість, життєрадісність, організованість, самостійність, справедливість, чесність, увага до деталей, орієнтація на результат, принциповість, винахідливість

Контактна інформація

Контактний телефон: (096)565-58-48

E-mail: chi...показать

Додано / оновлено: 31.08.2023 / 06.03.2024

Теги: шеф-кухар  олег  дзюра 

Коментарі відвідувачів (0)

Максимум: 500 символів

Схожі резюме

Антоновский Игорь Работа и Труд

Шеф-кухар переглядів: 699

Антоновский Игорь 56 років з. п.: вiд 16000 грн.

Должность шеф-повар

Одеська обл. оновлено 15.10.2021

Тонконогов Максим Геннадиевич Работа и Труд

Шеф-кухар переглядів: 4150

Тонконогов Максим Геннадиевич 43 роки з. п.: вiд 16000 грн.

Київ оновлено 30.11.2020

Дзюра Олег Леонідович Работа и Труд

Шеф-кухар переглядів: 6360

Дзюра Олег Леонідович 59 років з. п.: вiд 21000 грн.

Executive chef (Шеф-кухар) з 28-річним досвідом, з них 20 років - за кордоном...

оновлено 13.11.2020

Дивитись усі схожі резюме...

Схожі вакансії

Шеф-кухар переглядів: 93

Буковель, ТК з. п.: договірна

ШЕФ-КУХАР На роботу у літній сезон в ТК "БУКОВЕЛЬ". Стабільну оплату праці,...

Вінниця в архіві з 23.04.2024

Шеф-кухар переглядів: 79

Буковель, ТК з. п.: договірна

Запрошуємо на роботу у літній сезон в ТК «Буковель» ШЕФ-КУХАРЯ Стабільну...

Кропивницький в архіві з 26.04.2024

Шеф-кухар переглядів: 74

Буковель, ТК з. п.: договірна

Запрошуємо на роботу у літній сезон в ТК «Буковель» ШЕФ-КУХАРЯ Стабільну...

Київ в архіві з 26.04.2024

Дивитись усі схожі вакансії...

Статті на тему

Стаття Найголовніше — наша команда:переселенці зі Слов'янська відкрили ресторан «Ультра Бабуся» у Чернівцях Робота і Труд

Найголовніше — наша команда:переселенці зі...

22.04.2024

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну команда закладу переїхала у Чернівці, де відродила свій бізнес під новим брендом «Ультра Бабуся» на честь шеф-кухарки ресторану Детальніше...

Стаття Перевірка слуху (фото) Робота і Труд

Перевірка слуху (фото)

07.01.2024

Продукцію відомого мелітопольського підприємства "Біол" роблять у Туреччині та продають в Україні Детальніше...

Стаття АМКУ вперше дозволив відмовлятися від закупівлі продукції «міжнародних спонсорів війни» Робота і Труд

АМКУ вперше дозволив відмовлятися від закупівлі...

24.08.2023

Йдеться про рішення Тендерної колегії АМКУ від 18 серпня, яким вона підтвердила право Золочівської сільради (Київська область) не допускати до закупівлі системи відеоспостереження продукцію... Детальніше...

Читати всі статті на тему...