Шеф-кухар

Резюме №156257 від 23.08.2023
Дзюра Олег Леонідович Работа и Труд

Дзюра Олег Леонідович

залишити повідомлення

Дата народження: 26.07.1964   (59 років)

Ціль

Executive chef (Шеф-кухар) з 28-річним досвідом, з них 20 років - за кордоном (Польща, Франція, Україна), 17 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкриті ресторанів з «НУЛЯ». Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в інші райони України. Кухня - серце кожного ресторану. А шеф-кухар – той, хто змушує це серце працювати, хто вдихає в нього життя. Я Executive Chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні

Побажання до майбутньої роботи

Бажана посада: Шеф-кухар

Бажана заробітна плата: вiд 21000 грн.

Графік роботи: повна зайнятість

Освіта

07.1980 - 06.1984 вища ВВАТУ (Киев), Інженер

Досвід роботи

01.1990 - тепер. час Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів) Моє резюме 1990-1993 рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Кухар - Навчання рецептами Класичною Французької кухні. Набуття практичних навичок кухаря. Практичне закріплення набутих навичок. 1993-1995 рр. Польща г. Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення навичок на посаді кухарем. Початок праці на посаді старшого кухаря. Допомога закладу в розробці нового меню. Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%. 1995-1998 рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" Кухар, Старший кухар - Продовження закріплення професійних навичок. Стажування і практика на посаді шеф-кухаря. Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу. 1998-2005 рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar", м. Львів 2001 р. ресторан «Кактус», 2005 р. ресторан «Вежа Крамарів» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв. Підбір та навчання персоналу. - Навчання персоналу для роботи на новому обладнані. Підвищення виторгу ресторану на 15-20%. 2005-2017 рр. Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів, м. Львів 2006 р. ресторан «Мушкетер», м. Євпаторія 2008 р. ресторан «Замок Вікінгів», м. Тернопіль(Заліщики) 2012 р. ресторан «Мішин Сіті», м. Хмельницький(Дунаївці) 2013 р. ресторан «Best» Executive Chef, Шеф-кухар - Відкриття ресторану з «0». Розвиток різного меню. Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню. Робота з доставкою продуктів. Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану. З 2007 р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

01.1990 - 10.2017 Executive Chef Ресторани Європи, України (Львів). Готельно-ресторанний бізнес Мої Обов'язки: 1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ. 2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування. 3. Направляєю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання. 4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається. 5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. 6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню. 7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. 8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва. 9. Складаю графік виходу кухарів на роботу. 10. Провожу бракераж готової їжі. 11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість; 12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці. 13. Регулярно контролюю доходи кухні. 14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів. 15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань. 16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. 17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників

Додаткова інформація

Володіння мовами:

Українська мова. Польська мова. Російська мова

Навички роботи з комп'ютером, ПЗ:

Впевнений користувач, користуюсь програмами забезпечення роботи ресторана

Професійні та інші навички:

З 2007 р. сертифікований від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Контактна інформація

Контактний телефон: (096)565-58-48

Додаткові контакти: ...показать

E-mail: bes...показать

Додано / оновлено: 05.07.2014 / 13.11.2020

Теги: шеф-кухар  дзюра  леонідович 

Коментарі відвідувачів (0)

Максимум: 500 символів

Схожі резюме

Дзюра Олег Леонідович Работа и Труд

Шеф-кухар переглядів: 790

Дзюра Олег Леонідович 59 років з. п.: вiд 45000 грн.

Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF, HEADOFTHE KITCHEN (Бренд-Шеф), Шеф-кухар...

оновлено 02.05.2024

Маркив Сергей Петрович Работа и Труд

Шеф-кухар переглядів: 295

Маркив Сергей Петрович 39 років з. п.: договірна

Одеса додано 08.11.2022

Антоновский Игорь Работа и Труд

Шеф-кухар переглядів: 717

Антоновский Игорь 56 років з. п.: вiд 16000 грн.

Должность шеф-повар

Одеська обл. оновлено 15.10.2021

Дивитись усі схожі резюме...

Схожі вакансії

Шеф-кухар переглядів: 159

Буковель, ТК з. п.: договірна

ШЕФ-КУХАР На роботу у літній сезон в ТК "БУКОВЕЛЬ". Стабільну оплату праці,...

Вінниця в архіві з 23.04.2024

Шеф-кухар переглядів: 144

Буковель, ТК з. п.: договірна

Запрошуємо на роботу у літній сезон в ТК «Буковель» ШЕФ-КУХАРЯ Стабільну...

Кропивницький в архіві з 26.04.2024

Шеф-кухар переглядів: 139

Буковель, ТК з. п.: договірна

Запрошуємо на роботу у літній сезон в ТК «Буковель» ШЕФ-КУХАРЯ Стабільну...

Київ в архіві з 26.04.2024

Дивитись усі схожі вакансії...

Статті на тему

Стаття Найголовніше — наша команда:переселенці зі Слов'янська відкрили ресторан «Ультра Бабуся» у Чернівцях Робота і Труд

Найголовніше — наша команда:переселенці зі...

22.04.2024

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну команда закладу переїхала у Чернівці, де відродила свій бізнес під новим брендом «Ультра Бабуся» на честь шеф-кухарки ресторану Детальніше...

Стаття Як фермер з Миколаєва почав вирощувати мікрозелень першим в Україні Робота і Труд

Як фермер з Миколаєва почав вирощувати мікрозелень...

19.02.2020

Що таке мігрогрін чи мікрозелень Детальніше...

Читати всі статті на тему...