показано 1-20 з 86 результатів
Статті Кухар гарячого процесу ресторан таті
Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...
09.02.2024
переглядів: 438
Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі тут надають 10%...
(Не)жіночі професії. Як війна в Україні змінила...
22.02.2024
переглядів: 594
Що відбувається на ринку праці
"Спільнота Відновлення": як відбувалась...
12.09.2023
переглядів: 301
“The Puzo Pub” був місцем, в якому сєвєродончани збирались дивитись футбольні трансляції, куди приходили на рок-концерти, де збирались пограти дартс та послухати стендап. Або просто зібратись з друзями й гарно...
30.07.2023
переглядів: 372
У Запоріжжі підприємці об'єдналися, щоб створити комплекс з реабілітаційним центром
Підпишіться на розсилку, щоб відстежувати оголошення, які Вас цікавлять
Трюфелі, жаб'ячі та равликові ферми: як...
11.01.2019
переглядів: 2421
Вся інформація взята із відкритих джерел
Найголовніше — наша команда:переселенці зі...
22.04.2024
переглядів: 184
З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну команда закладу переїхала у Чернівці, де відродила свій бізнес під новим брендом «Ультра Бабуся» на честь шеф-кухарки ресторану
Двічі тікав від війни: переселенець з Луганщини...
01.09.2023
переглядів: 329
Олексій Гончаров двічі покидав домівку та власний бізнес через війну. Спочатку займався пекарнею у Гірському на Луганщині, планував відкрити мінімаркет, але росіяни все знищили. Попри всі труднощі чоловік відкрив...
Пригощаємо сєвєродонецьким хлібом, круасанами...
19.02.2024
переглядів: 419
Повномасштабна війна змінила все. Спершу засновники пекарні залишалися в місті та безплатно роздавали хліб місцевим жителям, та коли ситуація загострилася — вирішили евакуюватися: як переселенці з Луганщини відкрили...
Переселенка з Добропілля релокувала власне...
20.11.2023
переглядів: 210
Понад 20 років у рідному місті вона тримала швейну майстерню текстильних виробів
"Спільнота Відновлення": як донеччанка створює...
16.08.2023
переглядів: 403
“4 вересня 2014 року ми сіли в останній потяг з Донецька до Києва. Ми не знали, що він був останнім, пощастило…”, — розповідає Ольга
Як двічі переселенка і медикиня з Горлівки...
27.07.2023
переглядів: 417
Але її історія — це не про легкий успіх. Це про відповідальність, ризик, віру в себе і любов до своєї справи
Як сестри з Донецька вирощують мікрогрін та...
21.07.2023
переглядів: 360
Зараз Валентина і далі вирощує мікрогрін на Харківщині, а Тетяна релокувалася на Полтавщину та почала виготовлення страв тривалого зберігання
Як фермер з Миколаєва почав вирощувати...
19.02.2020
переглядів: 1257
Що таке мігрогрін чи мікрозелень
Маленькими кроками до великої мети
04.12.2019
переглядів: 1296
В’ялені помідори з Херсонщини: як українці створюють італійський делікатес
Креветки зі Жмеринки: як працює єдина...
22.08.2019
переглядів: 2016
А у подальших планах вирощувати власного малька і виводити українську білоногу креветку на закордонний ринок
Самые интересные профессии из кулинарной области
20.11.2018
переглядів: 1297
Профессии, связанные с едой и алкоголем
В Украину на заработки из-за границы: кто...
05.11.2018
переглядів: 5786
Иностранцы едут в Украину не только, чтобы познакомиться с местной культурой и отдохнуть, но и на заработки
Книги жалоб собрались отменить: как это поможет...
03.10.2018
переглядів: 1193
Альтернатив Книге жалоб и предложений полно, отмечают юристы
Вакансії в Україні
- Робота Київ 1164
- Робота Одеса 903
- Робота Кропивницький 662
- Робота Вінниця 616
- Робота Запоріжжя 587
- Робота Дніпро 525
- Робота Житомир 366
- Робота Харків 69
- Робота Черкаси 10
- Робота Чернігів 10
- Робота Полтава 6
- Робота Львів 5
- Робота Миколаїв 4
- Робота Хмельницький 4
- Робота Тернопіль 3
- Робота Чернівці 3
- Робота Суми 2
- Робота Херсон 2
- Робота Івано-Франківськ 1
- Робота Луцьк 1
- Робота Рівне 1