показано 1-20 з 24 результатів
Статті Помічник шаурміста харчування запоріжжя
Переселенці з Енергодару відкрили у Запоріжжі...
09.02.2024
переглядів: 438
Наразі в їдальні працюють виключно ВПО, які щодня готують смачні страви української кухні. Заклад, що працює за системою «шведської лінії», щодня відвідують близько 200 людей. Всім людям в формі тут надають 10%...
Двічі тікав від війни: переселенець з Луганщини...
01.09.2023
переглядів: 329
Олексій Гончаров двічі покидав домівку та власний бізнес через війну. Спочатку займався пекарнею у Гірському на Луганщині, планував відкрити мінімаркет, але росіяни все знищили. Попри всі труднощі чоловік відкрив...
"Спільнота Відновлення": як підприємець з...
14.07.2023
переглядів: 298
Три місяці тому Олексій разом з дружиною відкрили заклад швидкого харчування “ЗАвертай” у Бучі
Мода на здорове харчування: на Луганщині...
16.11.2018
переглядів: 1200
Мешканець Луганщини Андрій Жуков заснував у селі виробництво фруктових та овочевих чіпсів, які планує продавати у Прибалтику
Підпишіться на розсилку, щоб відстежувати оголошення, які Вас цікавлять
Побачивши, як робиться сир, зрозуміла, що це магія
13.04.2024
переглядів: 219
Авторські сири з фермерського молока: як переселенка зі Слов'янська відродила крафтову сироварню на Полтавщині
Підприємці з окупованого Мелітополя відродили...
12.04.2024
переглядів: 241
Вони розповіли, як для них почалася війна, про окупантів і колобків-грабіжників, і як з нуля відроджували виробництво
11.04.2024
переглядів: 249
Уродженець села на півдні Одещини вирушив до столиці без грошей і зв’язків, аби відкрити власну справу — майстерню з реставрації брендового взуття
Запущено експериментальний проєкт з переходу...
09.04.2024
переглядів: 215
Мінветеранів звітує про місяць роботи після перезавантаження
Помилки харчуваня на роботі: що може довести...
09.03.2024
переглядів: 472
З одного боку, часу на обід мало, приготувати ніде, з іншого боку, їжа повинна бути смачною і корисною. Вкрай бажано приділити час прийому їжі, залишивши всі справи. Таким чином ви ретельніше пережовуєте їжу
Меню затвердили, тендери провели: фабрику-кухню...
29.02.2024
переглядів: 679
Фабрику-кухню у Бучі поступово запускатимуть у роботу на початку березня. Наразі там завершується навчання працівників та тестування обладнання
Українці торік відкрили рекордну кількість...
21.02.2024
переглядів: 521
Які бізнеси відкривали найчастіше?
"Спільнота Відновлення": як відбулась релокація...
10.12.2023
переглядів: 279
Історія друкарні розпочалась у 2016 році у Маріуполі. Тоді Денис Шиленко працював у іншій друкарні й вирішив відкрити власну. Разом з другом Владиславом Юзефовичем почали працювати над відкриттям “POSTER”. Для цього...
"Спільнота Відновлення": як сімейна мануфактура...
24.11.2023
переглядів: 237
Спочатку дізнавалися, як взагалі працює виробництво, що це таке, як реєструвати. Багато бюрократичних моментів треба було пройти. Шукали відповідальних постачальників, якісне обладнання. І потроху запустилися у...
Як підприємиця з Костянтинівки відновлює роботу...
13.10.2023
переглядів: 273
Після повномасштабного вторгнення за допомогою державної програми з релокації перевезла бізнес на Тернопільщину в Шумськ. Завдяки наполегливій роботі підприємиця не лише утримує бізнес на новому місці, а й розвиває його
Трудові права вагітних жінок та працівників із...
03.10.2023
переглядів: 273
Жінок із маленькими дітьми можуть перевести на полегшену роботу
"Спільнота Відновлення": як переселенка з...
02.08.2023
переглядів: 378
Захопившись вишивкою запропонувала дизайнерці Олександрі Сергієнко створити проєкт зі схемами, які були б без шароварних зображень, а з автентичною українською символікою
30.07.2023
переглядів: 371
У Запоріжжі підприємці об'єдналися, щоб створити комплекс з реабілітаційним центром
У Києві донеччанка відкрила веганське кафе з...
29.07.2023
переглядів: 353
Це перший в Україні “less waste” заклад харчування з регулярними благодійними подіями та оригінальними назвами тістечок
Як сестри з Донецька вирощують мікрогрін та...
21.07.2023
переглядів: 360
Зараз Валентина і далі вирощує мікрогрін на Харківщині, а Тетяна релокувалася на Полтавщину та почала виготовлення страв тривалого зберігання
Веган-пайки для ЗСУ: як військові Луганщини та...
13.07.2023
переглядів: 272
Варто зазначити, що різноманітне харчування є абсолютною нормою в арміях більшості розвинених країн. І українська армія має брати це за приклад!
Вакансії в Україні
- Робота Київ 1174
- Робота Одеса 948
- Робота Кропивницький 663
- Робота Вінниця 619
- Робота Запоріжжя 597
- Робота Дніпро 533
- Робота Житомир 358
- Робота Харків 69
- Робота Черкаси 10
- Робота Чернігів 10
- Робота Полтава 6
- Робота Львів 5
- Робота Миколаїв 4
- Робота Хмельницький 4
- Робота Тернопіль 3
- Робота Чернівці 3
- Робота Суми 2
- Робота Херсон 2
- Робота Івано-Франківськ 1
- Робота Луцьк 1
- Робота Рівне 1